Lehetőséget kívánunk biztosítani minden, a Hivatal tevékenysége iránt érdeklődő, munkát kereső jelentkezőnek, hogy jelentkezését akkor is eljuttathassa részünkre, ha nincs aktuális álláspályázatunk.

Ennek érdekében kiválasztási adatbázist működtetünk, amelyben folyamatosan tudjuk a jelentkezők önéletrajzait, jelentkezéseit fogadni.

Az adatbázisba való jelentkezéssel Ön nagyobb eséllyel indulhat a jövőben megnyíló álláslehetőségek betöltésénél, mivel önéletrajzában szereplő adatai a kiválasztással foglalkozó munkatársaknál rendelkezésére fognak állni.

Amennyiben a kiválasztási adatbázisba kíván jelentkezni, ahhoz magyar nyelvű, fényképes önéletrajz és a csatolt adatkezelési hozzájárulás kitöltése, aláírása szükséges majd azt követően kérjük ezek megküldését a humaneroforras@gvh.hu vagy a 1534 Budapest, Pf. 958. címre.

Az önéletrajzában szereplő adatokat a Gazdasági Versenyhivatal által lefolytatott kiválasztási-, és szakmai gyakornok felvételére irányuló eljárással összefüggő kezeléséről szóló adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint a hozzájáruló nyilatkozat aláírásától számított 1 évig tároljuk. Ez alatt az időszak alatt Ön bármikor kérheti tárolt adatainak törlését, módosítását.

Az egy év elteltét megelőzően a kiválasztási adatbázisban tárolt adatainak - újabb adatkezelési hozzájárulás kitöltésével - további egy évvel történő meghosszabbítását is kérheti. Ebben az esetben kérjük, hogy a fenti hozzájáruló nyilatkozatának újbóli megtételét.

A kiválasztási adatbázisban tárolt adatait csak a Gazdasági Versenyhivatal Humánerőforrás Irodájának munkatársai, illetve a kiválasztásban részt vevő munkatársak ismerhetik meg; az illetéktelen harmadik személyek számára nem hozzáférhető.

Adatkezelési hozzájárulás letöltése