Nyomtatható verzió PDF formátumban

Ügyszám: Vj-62/2009.
Iratszám: Vj/62-048/2009.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Sch. K. (sz. L. K.) ügyvezető által képviselt Hippocampus-BRT Elektromágneses Biokommunikációs Kft (Budapest) és Eni-Med Magyarország Bioinformatikai Kft , az E.-Sz. A. beltag által képviselt Európai Utazásinformációs Központ Szolgáltató Bt. (Budapest), a N. L. ügyvezető által képviselt Bogács Panzió Idegenforgalmi Kft. (Bogács) valamint az O. A. beltag által képviselt Bioinformatika Szolgáltató Bt. (Debrecen) ellen a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat, megtévesztő reklám és üzletfelek megtévesztése miatt indított eljárásban meghozta az alábbi

végzést

A Versenytanács a Bogács Panzió Idegenforgalmi Kft.-vel és a Bioinformatika Szolgáltató Bt.-vel szemben folyó eljárást - hatáskör hiányában - átteszi a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz.

A Versenytanács a versenyfelügyeleti eljárását a továbbiakban a Hippocampus-BRT Elektromágneses Biokommunikációs Kft.-vel, az Eni-Med Magyarország Bioinformatikai Kft -vel és az Európai Utazásinformációs Központ Szolgáltató Bt.-vel szemben folytatja a Mobil Cell-Com, a Lenyo, a BioXLine, és a L.I.F.E System készülékekkel végzett kezelések kapcsán 2007 októbere és 2009 novembere között adott tájékoztatások tekintetében fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok tekintetében.

Az áttételt elrendelő végzéssel szemben nincs helye jogorvoslatnak.

Indokolás

A végzés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.