Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj-091-038/2009.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a B. S. által képviselt EXPENT BUSSINES CLUB Ingatlanforgalmazó és Pénzügyi Kft. (Lakitelek) és a Gy. M. által képviselt All Finance Management Kft. (Kecskemét) valamint jogutódja a Győrfi Fuvar Teherfuvarozó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Kecskemét) eljárás alá vont vállalkozásokkal a fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolása és a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt indult eljárásban - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Versenytanács megállapítja, hogy az eljárás alá vont vállalkozásoknak a www.ingatlandepo.com és a www.ingatlanbazar.com honlapokon a 2007. július 1-jétől 2008. október 11-ig, valamint 2009. március 1-jétől 2009. július 24-ig megjelenő "30 nap ingyen/30 napig ingyen/30 napig ingyen hirdetheti ingatlanát honlapunkon", valamint a 2008. október 12-től 2009. február 28-ig alkalmazott "Kedvezmények Sciennet törzsvásárlóknak! Regisztráljon most!" állítások nem ütköznek a törvénybe.

A határozat felülvizsgálatát a kézhezvételtől számított harminc napon belül a Fővárosi Bíróságnak címzett, de a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtható vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel lehet kérni.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.