Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj-190/2006/121.

A Gazdasági Versenyhivatal a CIB Bank Zrt. (Budapest), az Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár (Budapest), az AXA Önkéntes Egészségpénztár (Budapest), az AXA Pénztárszolgáltató Zrt. (Budapest) a CIB Credit Zrt. (Budapest), a CIB Lízing Zrt. (Budapest), a Főfotó Kft. (Budapest), a General Motors Southeast Europe Kft. (Budaörs), a Generali Providencia Biztosító Zrt. (Budapest), a Magyar Telekom Nyrt. (Budapest), a Media Markt Saturn Holding Kft. (Budaörs), a Tesco Global Áruházak Zrt. (Budaörs) és a Vöröskő Kft. (Veszprém) eljárás alá vontak ellen fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolása miatt indított eljárásban tárgyaláson kívül meghozta az alábbi

végzést

az Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, az AXA Önkéntes Egészségpénztár, az AXA Pénztárszolgáltató Zrt., a CIB Credit Zrt., a CIB Lízing Zrt., a Főfotó Kft., a General Motors Southeast Europe Kft., a Generali Providencia Biztosító Zrt., a Magyar Telekom Nyrt., a Media Markt Saturn Holding Kft., a Tesco Global Áruházak Zrt., a Vöröskő Kft. vonatkozásában az eljárást megszünteti.

A jelen végzés ellen a kézhezvételtől számított 8 napon belül az ügyfelek a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtandó, de a Fővárosi Bírósághoz címzett jogorvoslati kérelemmel élhetnek.

Indokolás

A végzés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.