A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2016. január 4-től biztosítja az online időpont-foglalást ügyfeleinek iratbetekintéseik intézésekor.A GVH ügyfélbarát módon, átlátható és kiszámítható hozzáállással támogatja a piaci szereplőket a versenyfelügyeleti eljárások lefolytatásakor is. A most bevezetett honlapfejlesztés lehetőséget teremt az eljárás alá vontak, illetve képviselőik számára az irat-betekintési időpontok kényelmes, elektronikus foglalására.

A GVH Versenytanácsa új fejlesztésű, elektronikus ügyintézési szolgáltatásként biztosítja ügyfeleinek az időpontfoglalást a www.gvh.hu honlapon keresztül, irat-betekintési joguk hatékonyabb gyakorlása érdekében, azokban az ügyekben, amelyekben az irat-betekintési jog 2016. január 4. után nyílik meg.

A foglalási rendszer használatához az eljárás alá vont ügyfelek egyedi kódot kapnak az iratbetekintés megnyílásáról szóló értesítés mellékletében. E kód használatával egyszerűen, követhetően, csekély adminisztrációs kötelezettséggel tudnak időpontot foglalni az új, ügyfélbarát felhasználói felületen. A foglalási rendszer és a hozzá kapcsolódó technikai részletek közvetlenül is elérhetők a GVH honlapjának főoldalán.

A GVH e fejlesztéssel is hozzá kíván járulni az ügyfélbarát, gyors és hatékony elektronikus közigazgatás kialakításához.

Budapest, 2016. január 6.

Gazdasági Versenyhivatal

Információ a sajtó részére:
dr. Basa Andrea
sajtószóvivő
cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 5.
tel.: (+36-1) 472-8902
fax: (+36-1) 472-8898
mobil: +36-30 618-6618
e-mail: basa.andrea@gvh.hu, sajto@gvh.hu
http://www.gvh.hu

Nyomtatható verzió PDF formátumban