Budapest, 2021. április 21. – Felhasználóbarát és megjelenésében letisztultabb honlapot mutatott be a Gazdasági Versenyhivatal. A változás célja, hogy a hatósághoz forduló fogyasztók könnyen eligazodjanak a hatóságot érintő ügyekben, az új oldalon még könnyebben és egyszerűbben megtalálják a keresett információt.

            A Gazdasági Versenyhivatal nemrég megújult arculatához igazodva a hatóság honlapja is új külsőt kapott. A weboldal felhasználóbarát, könnyebben áttekinthető külsőt kapott, így látogatói egyszerűbben és gyorsabban találhatják meg a szakmai tartalmakat éppúgy, mint a vállalkozásoknak szóló tájékoztatókat, fogyasztóknak szóló figyelmeztetéseket vagy épp a panasztétel lehetőségét.

A felfrissült honlap javított a reszponzivitásán is, azaz növelte a mobileszközökkel történő böngészés felhasználói élményét. A szerkezeti változások leginkább a tartalom egyszerűsítését, illetve a nagy látogatottságú, közkedvelt információk kiemelését célozták. A honlap emellett vizuálisan is frissült, látványosabb grafikai megoldásokat kapott: „csempés” megjelenést kaptak például a versenyhatóság hírei, sajtóközleményei és legfrissebb eseményei. A versenyhatóság egyúttal bővítette angol nyelvű weboldalának adattartalmát is, célul tűzve ki a teljes honlaptartalom elérhetőségét naprakész formában, mindkét nyelven.

         A nemzeti versenyhatóság honlapja a https://gvh.hu/ címen elérhető.

GVH Sajtóiroda

Nyomtatható verzió PDF formátumban