Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/118-028/2010.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a dr. D. M. jogi és szabályozási igazgató, illetve a Réczicza White & Case LLP Ügyvédi Iroda (eljáró ügyvéd: dr. Sz. K.) által képviselt UPC Magyarország Telekommunikációs Kft. (Budapest) kérelmező összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a Fibernet Kommunikációs Zrt. (Budapest), a Donet-Info Telekommunikációs Fejlesztő és Szolgáltató Kft. (Budapest) és a Dunaweb Távközlési Kft. (Vác) - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Versenytanács engedélyezi, hogy a UPC Magyarország Telekommunikációs Kft. irányítást szerezzen a Fibernet Kommunikációs Zrt., a Donet-Info Telekommunikációs Fejlesztő és Szolgáltató Kft. és a Dunaweb Távközlési Kft. jelen tranzakció tárgyát képező egyes kábelhálózatai és az azokhoz kapcsolódó ügyfélkapcsolatok által alkotott vállalkozásrész felett.

Kötelezi a Versenytanács a UPC Magyarország Telekommunikációs Kft-t, hogy a határozat kézbesítésétől számított tíz munkanapon belül fizessen meg további 12.000.000,- Ft (tizenkétmillió forint) eljárási díjat a Gazdasági Versenyhivatal 10032000-01037571 számú eljárási díjbevételi számlájára.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Versenytanácsnál benyújtott vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.