Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj-056/2009/013.

A Gazdasági Versenyhivatal versenytanácsa a CIL BUDA SQUARE Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társasá g Budapest kérelmező összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként érintett az Óbudai Dunapart Irodaház Központ Korlátolt Felelősségű Társaság Budapest - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot

A versenytanács engedélyezi az Óbudai Dunapart Irodaház Központ Korlátolt Felelősségű Társaság teljes üzletrészének a CIL BUDA SQUARE Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság általi megvásárlásával megvalósult összefonódást.

A kérelem késedelmes benyújtása miatt a versenytanács a kérelmezővel szemben 1.500.000.- (egymillióötszázezer) forint bírságot szab ki, amit a határozat kézbesítésétől számított harminc napon belül köteles megfizetni a Gazdasági Versenyhivatal 10032000-01037557. számú bírságbevételi számlájára.

A határozat felülvizsgálata a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhető a Fővárosi Bírósághoz címzett, de a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtandó keresettel.

Indokolás

A végzés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.