Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj-172/2006/26.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a EMKTV Egyesült Magyar Kábeltelevízió Híradástechnikai Szolgáltató Kft. eljárás alá vont vállalkozás ellen fogyasztók tisztességtelen befolyásolása miatt indult eljárásban - nyilvános tárgyaláson - meghozta az alábbi

határozatot

A Versenytanács megállapítja, hogy az EMKTV Egyesült Magyar Kábeltelevízió Híradástechnikai Szolgáltató Kft. a fogyasztók megtévesztésére alkalmas magatartást tanúsított, amikor 2006. február-március hónapokban a sajtóban közzétett reklámjaiban a "csomagok ára verhetetlen" állítást tette.

A Versenytanács megállapítja továbbá, hogy az EMKTV Egyesült Magyar Kábeltelevízió Híradástechnikai Szolgáltató Kft-nek a beltéri egységekkel és a két éves hűségnyilatkozattal kapcsolatos 2006. évi tájékoztatásai nem jogsértőek.

A határozat felülvizsgálatát a kézbesítéstől számított harminc napon belül a Fővárosi Bírósághoz címzett, de a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtandó keresettel kérheti az EMKTV Egyesült Magyar Kábeltelevízió Híradástechnikai Szolgáltató Kft.

Indokolás

A határozat indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.