A Versenytükör egy kifejezetten szakmai közönségnek szóló versenyjogi és közgazdasági folyóirat, amely évente két alkalommal jelenik meg. A kiadvány nem csak a GVH munkatársai számára kínál publikálási lehetőséget, a Szerkesztőség várja a versenyjog aktuális vagy újszerű kérdéseivel foglalkozó tanulmányokat, illetve esetismertetéseket külsős szerzőktől is.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytükör című szakmai lapjának szerkesztősége folyamatosan várja a versennyel foglalkozó jogi és közgazdasági tárgyú írásokat a tanulmányok, esetismertetések és szemle állandó rovataiba.

A Versenytükör a GVH kifejezetten szakmai közönségnek szóló jogi és közgazdasági folyóirata, amely évente két alkalommal, a nyári hónapokban, illetve év végén, valamint eseti jelleggel különszám is jelenik meg. A publikálásra szánt írások szerkesztőségnek való megküldési határideje a 2024. évi nyári szám esetében 2024. április 30., valamint a 2024. évi téli szám esetében 2024. szeptember 30.

A szerkesztőbizottság különösen is várja a versenyjog aktuális vagy újszerű kérdéseivel foglalkozó tanulmányokat, recenziókat, illetve esetismertetéseket.

A formai követelmények betartásával elkészített írásokat a versenytukor@gvh.hu e-mail címre küldhetik.

Bővebb információk, valamint a formai követelmények és a szerkesztési elvek elérhetők a Versenytükör www.gvh.hu GVH/Kiadványok/Versenytükör menüpont alatt megtalálható honlapján, a szerzőknek szóló részben.

A Versenytükör Szerkesztősége