A Gazdasági Versenyhivatal a „Tájékoztató az influenszer marketingről” elnevezésű, nyilvános konzultációra közzétett dokumentumával összefüggésben beérkezett javaslatokat és felvetéseket összefoglaló workshop-ot szervez, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt.

A hibrid formában megrendezendő workshop időpontja: 2022. június 17-én 9.00 óra

A workshop helyszíne: Gazdasági Versenyhivatal V. kerület Alkotmány utca 5. szám alatti épülete/Konferenciaterem,  valamint az MsTeams platform.

A kétórásra tervezett workshop rövid, a felmerült kérdésekre tematikusan fókuszáló előadásokkal indul, majd a résztvevők kérdéseire és felvetéseire válaszolnak, illetve reagálnak a Gazdasági Versenyhivatal munkatársai.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát a protokoll@gvh.hu e-mail címen legkésőbb 2022. június 15-én 10 óráig jelezze nevének és e-mail címének megadásával, valamint annak megjelölésével, hogy személyesen vagy online kíván-e az eseményen részt venni. Mivel személyes részvételre - a rendezvény helyszínének befogadóképessége miatt - korlátozott számban tudunk lehetőséget biztosítani, így a helyszíni részvételt a jelentkezések sorrendjében tudjuk garantálni.

A regisztráció jóváhagyását, valamint online követés esetén a csatlakozáshoz szükséges linket a regisztráció lezártát követően a megadott e-mail címre megküldjük a rendezvény iránt érdeklődők számára.

Várjuk Önöket!