Jótékony célú adománygyűjtést szerveztek a Gazdasági Versenyhivatal munkatársai a nehéz helyzetbe került kárpátaljaiak megsegítésére. Az adományok a nagyszőlősi Szociális Karitatív Központ közreműködésével jutnak el a rászorulókhoz.

 A Gazdasági Versenyhivatal munkatársai gyűjtést szerveztek saját körükben a Ukrajnában zajló háború miatt nehéz helyzetbe került kárpátaljai lakosság megsegítésére. Az összegyűjtött adományokat (pl. ruhákat) a nagyszőlősi Szociális Karitatív Központ juttatja el a határon túli rászorulókhoz. A versenyhatóság munkatársai egyúttal pénzadományokkal is hozzájárultak a karitatív szervezet által működtetett ingyenkonyha felszereléseinek megújításához.

A gyűjtés megszervezésében aktívan közreműködött a Budapest Pasaréti Páduai Szent Antal Plébánia, amelynek plébánosa Kálmán Peregrin Főtisztelendő Úr 2022. december 15-én felszentelte a GVH új székházát. Az adományokat Rigó Csaba Balázs, a nemzeti versenyhatóság elnöke adta át Budapesten a nagyszőlősi Szociális Karitatív Központ munkatársainak.