Nyomtatható verzió PDF formátumban

1054 Budapest, Alkotmány u. 5.
Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036
Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860
Ügyszám: Vj/9/2013.
Iktatószám: Vj/009-57/2013.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa a Kajtár Takács Hegymegi-Barakonyi Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda által képviselt Envien International Limited (Triq taz-Zwejt, san Gwann, Málta) kérelmező összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a szintén a Kajtár Takács Hegymegi-Barakonyi Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda által képviselt Rossi Biofuel Zrt. (Komárom), Meroco a.s. (Leopoldov, Szlovákia), Enagro a.s. (Leopoldov, Szlovákia), Enviral a.s. (Leopoldov, Szlovákia), Pol'noservis a.s. (Leopoldov, Szlovákia) és Envi Goriva d.d. (Grad Vukovar, Horvátország), - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa engedélyezi, hogy az Envien International Limited közvetlen egyedüli irányítást szerezzen a Rossi Biofuel Zrt., a Meroco a.s., az Enagro a.s., az Enviral a.s., a Pol'noservis a.s. és az Envi Goriva d.d. felett.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bírósághoz címzett, de az eljáró versenytanácsnál benyújtott vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel. A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a pert tárgyaláson kívül bírálja el, a felek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevelében terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.