Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/14-15/2013.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa a Dr. W. L. ügyvéd (Wallacher Ügyvédi Iroda) és a Dr. D. M. ügyvéd által képviselt SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (Bicske) kérelmező összefonódás engedélyezése iránt benyújtott kérelmére indult eljárásban - melyben további ügyfélként részt vett a Réczicza White & Case LLP által képviselt Csemege-Match Kereskedelmi Zrt. (Vecsés) - meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa engedélyezi, hogy a 2013. január 31-én kötött szerződés szerinti tartalommal a Csemege-Match Kereskedelmi Zrt.-nek a MOM Park Bevásárlóközpontban lévő kiskereskedelmi egysége a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. részévé váljon.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Versenytanácsnál benyújtott, vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel. A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a pert tárgyaláson kívül bírálja el, az ügyfelek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevélben terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.