Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/092-17/2012.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa a dr. F. G. ügyvéd (Oppenheim Ügyvédi Iroda) által képviselt UNIVER-COOP Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. (Kecskemét) kérelmező összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a dr. G. T. ügyvéd (Réczicza White & Case LLP Ügyvédi Iroda) által képviselt Profi Magyarország Kereskedelmi Zrt. (Monor) és Csemege-Match Kereskedelmi Zrt. (Vecsés) - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa engedélyezi, hogy a Profi Magyarország Kereskedelmi Zrt-nek és a Csemege-Match Kereskedelmi Zrt-nek a 2012. november 20-án kötött szerződések szerinti vállalkozásrészei az UNIVER-COOP Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. részévé váljanak.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Versenytanácsnál benyújtott, vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel. A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a pert tárgyaláson kívül bírálja el, az ügyfelek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevélben terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.