Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/024-012/2012.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa a dr. Gerey Ágoston ügyvéd (Gerey Ügyvédi Iroda) által képviselt Bonduelle Central Europe Zöldségfeldolgozó Kft. (Nagykőrös) kérelmező összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a szintén dr. Gerey Ágoston ügyvéd által képviselt Corn Food Kukorica Feldolgozó és Kereskedelmi Kft. (Nyíregyháza-Nyírszőlős), valamint a Varsányi István felszámolóbiztos által képviselt "Kelet-Food 2000" Élelmiszeripari Kft. "f.a." (Füzesabony) - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa engedélyezi, hogy a Bonduelle Central Europe Zöldségfeldolgozó Kft. közvetlen egyedüli irányítást szerezzen a Corn Food Kukorica Feldolgozó és Kereskedelmi Kft. felett, valamint a "Kelet-Food 2000" Élelmiszeripari Kft. "f.a." felszámolási vagyonába tartozó meghatározott eszközök (gyáringatlanok, berendezések, felszerelések, egyéb eszközök) által alkotott vállalkozásrész felett.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Versenytanácsnál benyújtott vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel. A Fővárosi Törvényszék a pert tárgyaláson kívül bírálja el, a felek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevélben terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.