Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/027-026/2011.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Kele József vezérigazgató által képviselt ELMIB Első Magyar Infrastruktúra Befektetési Zrt. (Miskolc) és az Adamecz László ügyvezető által képviselt DunaCent Vagyonkezelő, Tanácsadó Kft. (Dunaújváros) eljárás alá vont vállalkozások ellen összefonódás engedélyezése iránti kérelem elmulasztása tárgyában indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a Kele József igazgatósági tag által képviselt ELMIB Energetikai Szolgáltató Zrt. (Dunaújváros) meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa megállapítja, hogy az ELMIB Energetikai Szolgáltató Zrt.-nek az ELMIB Első Magyar Infrastruktúra Befektetési Zrt. és a DunaCent Vagyonkezelő, Tanácsadó Kft. általi közös alapításához nem kell a Gazdasági Versenyhivatal engedélyét kérni.

A határozat felülvizsgálatát a kézhezvételtől számított 30 napon belül a Fővárosi Törvényszéknek címzett, de a Versenytanácsnál benyújtható vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel lehet kérni. A Fővárosi Törvényszék a pert tárgyaláson kívül bírálja el, a felek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevelében terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.