Szakmai felhasználóknak > Összefonódások - Fúziók

A fúziós kérelem űrlapja

Összefonódások - Fúziók

Közlemény az egyszerűsített és teljes körű eljárásban engedélyezhető összefonódások megkülönböztetésének szempontjairól (egységes szerkezetben a 2/2012. és az 1/2013. számú közlemények) (2013)

Az új és módosuló fúziós dokumentumok részletes bemutatása

A Gazdasági Versenyhivatal elnökének és a Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa elnökének 1/2013. Közleménye az egyszerűsített és teljes körű eljárásban engedélyezhető összefonódások megkülönböztetésének szempontjairól (2013)

A Gazdasági Versenyhivatal elnökének és a Versenytanács a elnökének 2/2013. Közleménye az összefonódás engedélyezése iránti eljárásokban az indokolást és jogorvoslatról való tájékoztatást nem tartalmazó ún. egyszerűsített döntés alkalmazásáról (2013)

Tájékoztató az összefonódások vizsgálatával foglalkozó eljárásokhoz kapcsolódó előzetes egyeztetésekről

A Gazdasági Versenyhivatal elnökének és a Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa elnökének 2/2012. Közleménye a 3/2009. Közlemény módosításáról (2012)

Az összefonódás által érintett piac meghatározásának irányadó szempontjai

Az összefonódások nem-koordinatív horizontális hatásainak értékelésekor irányadó szempontok

A GVH által az összefonódások kvantitatív elemzéséhez felhasznált adatok részletezettségére és minőségére vonatkozó elvek

Általános módszertan

Tájékoztató a GVH által az összefonódás engedélyezése iránti eljárások során alkalmazott elemzési módszerekről, valamint az ezekhez szükséges adatok köréről és az adatokkal szemben támasztott követelményekről

Összefonódások - Fúziók