Társoldalak
GVH Versenykultúra-fejlesztés
OECD
Versenyügyi Tanácsadó Irodahálózat
penzSztar
Aktuális hírek

Váczi Nóra, a Versenytanács tagja a „40 figyelemreméltó 40-es nő a versenyjogban” cím birtokosai közt


Váczi Nórát, a GVH Versenytanácsának tagját a W@ Competition szervezet beválasztotta a „40 figyelemreméltó 40-es nő a versenyjogban” jogalkalmazói kategóriában. A címre rövid szakmai önéletrajzot tartalmazó jelölés útján lehetett pályázni jogalkalmazó, belső jogtanácsos, ügyvéd és oktató kategóriában Európa, Amerika és Afrika országaiból. Prominens versenyjogi szaktekintélyekből álló zsűri döntötte el, hogy kit tart érdemesnek a „40 figyelemreméltó 40-es nő a versenyjogban”címre.

Nagy megtiszteltetés, hogy Nóra felkerült erre a listára, melyen rajta kívül még 39 másik versenyjog területén kimagasló teljesítményt nyújtó versenyhatósági felsővezető (köztük a francia és portugál versenyhatóságok elnöknői), bírónő, versenyjogi szakértőnő kapott helyet.

A W@ Competition szervezet a nők aktívabb szerepvállalását népszerűsíti a versenyjog területen. A szervezet online adatbázist vezet versenyjogi terülten dolgozó nőkről, rendezvényeket szervez női előadókkal, versenyjogi blogot tart fenn, és célja, hogy tagjai könnyen kapcsolatba tudjanak lépni egymással.

Ezúton gratulálunk Nórának, hogy ilyen módon is hozzájárult a GVH hírnevének erősítéséhez és munkájához további sok sikert kívánunk itt a Hivatalban!

Bővebb információ: ITT